Nye funktioner på Duk Op!

Vi har været flittige de sidste uger og har fået arbejdet en del på siden. Så meget at vi har lyst til at fortælle jer om det. Her er en kort liste over større og mindre ændringer:

  • Ny navigationsbar på forsiden, hvor man nu kan hoppe mellem de forskellige typer af lister med begivenheder. Den ligger øverst og når man scroller ned kommer den frem som en grøn linje.

  • Ny begivenhedsliste. ”Nyligt tilføjet”, er oprettet. På den måde kan man nu nemt få et overblik over, om der kommet nye begivenheder, siden man tjekkede Duk Op sidste gang: https://dukop.dk/da/#latest-events

  • Det er blevet nemmere at vælge tidspunkt for events når man opretter dem. Nu autoudfyldes felterne delvis af sig selv.

  • ”Kalender abonnement” funktion er blevet rettet til, så det nu den nu også kan håndtere de gentagende begivenheder. Du kan nemlig abonnere på Duk Op i f.eks. Google, iCal, Thunderbird mm. Læs mere om det her: https://dukop.dk/en/feeds/

Vi arbejder løbende videre på siden, så husk endelig at give os feedback, rapporterer bugs og fejl eller forslag til forbedringer, enten på mail: dukop@riseup.net eller på mastodon: @dukop@norrebro.space.