Den Store EU-Skole
Thursday Nov. 17 at 17:30 - 19:00

Den Store EU-Skole

by Global Aktion

Efteråret er tid til fordybelse i den globale verdens kompleksitet og med Global Aktion kan du komme tilbage på skolebænken med vores november aftenskole. Emnet er EU.

EU er Danmarks mest magtfulde adgang til globale problemer og løsninger, men ofte bliver diskussionen herhjemme ensformig og forsimplet.
Vi zoomer ind på unionens komplekse rolle i verden: Hvordan er dens forhold til det Globale Syd og hvilken effekt har dens handelsaftaler på økonomisk uretfærdighed? Hvad er sammenhængen mellem lobbyisme, våbenhandel og flygtningepolitik? Klimapolitik og ressource grapping?
Over 5 uger har vi i Global Aktion inviteret en række af de fremmeste EU tænkere, herunder Laura Horn, Kenneth Haar og Michelle Pace, til at stille skarpt på den Europæiske Unions forhold til verden. Tilmeld dig vores EU aftenskole og bliv klogere på verdens største økonomi.
Skolen forløber over 5 torsdage i træk fra den 3/11 til den 1/12, hver gang fra 17:30-21:00 med aftensmad inkluderet. Skolen er åben uanset baggrund og forkundskaber - vi vil prøve at skabe et sjovt og nysgerrigt rum for alle.
Det er tiltænkt at man deltager løbende i alle 5 begivenheder. Der vil være mulighed for at deltage online.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Det koster 100 kroner alle 5 aftener. Du tilmelder dig ved at overfører til Global Aktion på MobilePay 53705 - Skriv “EU skole” i kommentaren
Hvis det er for meget, så send mindre og tilmeld dig.

Plan for skolen:
d. 3/11: EU Forfra med Laura Horn og Susanna Dyre
d. 10/11: EU og Handel med Sanne Borges og Tobias Clausen
d. 17/11: EU og klima med Magnus Jensen Nielsen & Johan og Mads Barbesgaard
d. 24/11: EU og Lobbyisme og EU med Kenneth Haar og Laetitia sedou
d. 1/12: EU og Det Globale Syd med Michelle Pace og Esteban + louise

Skolen er støttet af Europanævnet

Upcoming dates

Location

Global Aktion
Wesselsgade 2
2200 København N